Titulní píseň k filmu „Gump – jsme dvojka“ přináší úžasná propojení

Titulní píseň k filmu „Gump – jsme dvojka“ přináší úžasná propojení

Koncem března se do kin dostane pokračování úspěšného rodinného filmu o toulavém psu Gumpovi, který hledá a najde své štěstí u člověka. Frontman kapely Highland Eduard Rovenský a slovenská zpěvačka Zuzana Smatanová se velmi příjemně hudebně sladili a 1. března 2024 vypustili do světa videoklip s titulní písní. Nese název Nech pochopíš. 

„Měl jsem velkou radost, když jsem oslovil Zuzku ke spolupráci a ona souhlasila a šla do toho s námi. Nosím v sobě všechny okamžiky - od možnosti být součástí tohoto projektu, přes psaní textu, nahrávání, natáčení i postprodukci. Všechen ten čas je plný emocí. V klipu hraje i Zuzky pes, o to víc je vše pravdivé,“ dodává Eduard Rovenský. 

Fanoušci reagují nejen na zdařilé hudební propojení již zmíněných interpretů, ale současně hodnotí pozitivně i citlivou režii klipu, který se dočkal premiéry na TV JOJ. Píseň premiérově zazněla na rádiu FUN. 

Celá skladba působí velmi přirozeně a přináší uvolněný poslech. Kéž by se tedy myšlenka písničky mezi posluchači šířila. Můžete ji najít na YouTube a všech streamovacích platformách. 

Multilink na streaming: https://bfan.link/nech-pochopis

 

files/Fotky ke článkům/Highland/.big/Foto_20z_20nata_CC_81c_CC_8Ceni_CC_81_20videoklipu_203.JPG

Zuzana Smatanová v Birdland Studio. Foto: Lukáš Zima

Témata

Marcela Doubková

Marcela Doubková

Externí redaktor

Šéfredaktor měsíčníku EXIT162, divadelní pedagog, moderátorka a textařka.