Raego odstartoval novou kapitolu v Lucerna music baru!

Raego odstartoval novou kapitolu v Lucerna music baru!

Raego v Lucerna music baru uspořádal 13. září koncert jako pomyslnou příčku jeho dosavadní kariéry. Koncertem nás provedl ve třech částech, které nazval PRIME TIME / PÁD / VZESTUP. Nyní pro něj začíná nová kapitola!

files/Fotky ke článkům/Raego - LMB/Raego_LMB_13.9.2023-24.jpg

Raego - vlastním jménem Ladislav Pham, je český zpěvák a moderátor, který se ve své kariéře několikrát umístil na předních příčkách českých hitparád. V roce 2021 byl Raego nominován na cenu Českého slavíka, kde si odnesl bronz v kategorii Hip Hop/Rap. 

Na videoklipech na svém youtubovém kanále má miliony wiews. Za svou kariéru vydal desky jako Nesmíš to vzdát či aktuálně nová deska Návštěvní hodiny, kterou také na tomto koncertu pokřtil. Celý koncert v Lucerna music baru Raego věnoval svému zesnulému kamarádovi o kterém jsme v jeho kariéře již slyšeli. Koncert začal velmi energicky, a vyprodaný klub vytvořil úžasnou atmosféru celému koncertu. Jako speciální hosty si Raego pozval například Lucii Vondráčkovou, Natálii Grossovou či Olgu Lounovou. Při samotném křtu nové desky Návštěvní hodiny jsme mohli vidět například Jakuba Smolíka, Juliána Záhorovského nebo Petra Švancaru. Křtilo se zrhuba 7 desek, které poté letěli mezi fanoušky. Raego zrhuba uprostřed koncertu dokonce věnoval fanynce v první řadě obrovského plyšového medvěda. Níže Vám přinášíme rozsáhlý fotoreport z celého koncertu. 

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage.