Pořádná nálož metalové a rockové muziky - Monster Meeting 2024!

Pořádná nálož metalové a rockové muziky - Monster Meeting 2024!

Monster Meeting vznikl v roce 2020 jako projekt plný rockové hudby. V roli hlavních hvězd vystoupily kapely Dymytry a Traktor. Na tomto velkolepém turné tehdy obě hudební skupiny představily svou vlastní show i společné singly. Nechyběli ani speciální hosté. O rok později se turné odehrálo znovu a letos po delší pauze se minulost bude opakovat. Monster Meeting brzy začíná! 

Headlinery v tomto roce nebude opět nikdo jiný než Dymytry a Traktor. Kromě těchto dvou interpretů vystoupí i speciální hosté, letos se fanoušci mohou těšit na Arakain v čele se zpěvákem Honzou Toužimským, kteří pracují na novém albu a nedávno vydali singl Sedm hříchů. Druhým hostem budou Alkehol známí svými hity často nejen o alkoholu.

Aby se všichni ti, kteří se na turné chystají, měli opravdu na co těšit, Dymytry a Traktor měsíc před zahájením koncertní šňůry vydávají novou společnou píseň.

Po úspěšných klipech k Monster Meeting 2020 Spolu se cítíme živí a Monster Meeting přichází novinka Máme svoji tvář. 

Premiéra proběhne už ve středu 10. dubna ráno v půl desáté na Rock Rádiu a večer v devatenáct i na YouTube společně s klipem.

Letošní Monster Meeting bude přeci jen ještě v něčem speciální. Kapela Dymytry poprvé vystoupí na pódiu se svým novým zpěvákem Václavem Noidem Bártou. 

files/bands/Dymytry/.big/434415045_966156101536945_90676437887786991_n.jpg

Máme svoji tvář vychází už 10. dubna (zdroj: Facebook kapely Dymytry)

První zastávkou tour bude Plzeň už 10. května. Po několika koncertech od května do září nejen po celé České republice, ale i na Slovensku to celé vyvrcholí v listopadu v pražské O2 aréně Mega Monster Meetingem. 

Jak sami Dymytry napsali na svém Facebooku, pekelně se těší a rozhodně to bude stát za to. Fanoušci tvrdší hudby si určitě přijdou na své. 

Témata