Oficiálně potvrzeno! Novým hlasem kapely Dymytry je Václav Noid Bárta

Oficiálně potvrzeno! Novým hlasem kapely Dymytry je Václav Noid Bárta

Před třemi dny jsme zveřejnili článek, kde jsme psali o Václavu Noid Bártovi jako o potenciální náhradě za Prothea na postu zpěváka kapely Dymytry (článek zde). Dnešním dnem je tato informace potvrzena!

Dymytry před třemi týdny na svém YouTube kanále zveřejnili video s názvem "Konec?", ve kterém byla rakev s nápisem Dymytry uložena do hrobu, a které ve fanoušcích kapely mohlo vyvolat nejistotu, zda velkolepým koncertem v O2 aréně a odchodem Prothea éra Dymytry opravdu neskončila.

Kapelník Jiří „Dymo“ Urban dnes na svém Facebooku zveřejnil příspěvek, kde příznivce Dymytry poprosil, aby nového zpěváka přijali a se slovy: „Véno, kamaráde, děkuju Ti, že jsi do toho šel, vážím si tvé odvahy a hlavně Ti děkuju, že si zachránil Dymytry…….  nikdy ti to nezapomenu!!!“ - mu osobně poděkoval.

Sám Noid k tomu na svém profilu napsal: 

"Přatelé, velká věc!! Nastupuji jako zpěvák do nové éry kapely @dymytry_cz_official. Před 10 lety jsme spolu všichni hráli v kapele a bylo to prostě skvělé. S @jiri_dymo_urban jsme kamarádi od školky. Jejich cesty s vynikajícim zpěvákem Honzou Prothem se po 20tiletech rozešly a kluci zůstali bez hlasu..

Já posledni dobou uplně citím v kostech, že mi ten metal chybí.. Za tech 20let co DM3 existují, jsem se kolem nich často "motal" . Dělal jsem klukum smyčce, samply, byl hostem na jejich turné, oni na mém koncerte Yesid atd atd... Všechno do sebe perfektně zapadlo a tak se vydávame na společnou kamarádskou cestu

Držte nám prosím palce a moc vás prosíme o podporu, protože vyplnit místo po zpěvákovi je vždycky velice tězké. Ale teším se na to moc.

Přijdete se podívat na koncert?? Těším se na vás kuci, zlatí!!! "

files/410213370_869776645152807_8974851583894352504_n (1).jpg

Václav Noid Bárta je novým zpěvákem Dymytry! Zdroj: Facebook Jiří Dymo Urban

Současně dnes kapela vydala nový videoklip navazující na výše zmíněné video. V novince „My ještě nechcem jít“ můžeme slyšet nový hlas, kterým opravdu není nikdo jiný než Václav Noid Bárta. Vidět ho zde můžeme v masce, se kterou bude od dnešního dne neodmyslitelně patřit mezi ostatní členy Dymytry.

Fanoušci jsou jistě zvědaví, co tato změna kapele přinese a těší se, až novou formaci Dymytry uvidí vystupovat společně na pódiu.

Kapele za magazín Promuziku.cz přejeme hodně štěstí v nové etapě působení Dymytry!

Témata