O5 a Radeček a jejich hit "Vloupám se" slaví 10 let, vydávají nový videoklip!

O5 a Radeček a jejich hit "Vloupám se" slaví 10 let, vydávají nový videoklip!

O populární kapele z podhůří Jeseníků, která si říká O5 a Radeček, snad slyšel téměř každý. Dnes tato formace ze Šumperka vydala speciální videoklip k písni, která kapelu bezesporu proslavila, a to konkrétně "Vloupám se."

Kapela O5 a Radeček vydala od doby svého vzniku mnoho úspěšných singlů a alb, ročně odjezdí desítky koncertů a festivalů. Mezi nejznámější kousky z jejich tvorby patří "Hory" nebo například "BRA3." Jejich skladby zazněly i ve filmech - "Budu rád" v české komedii Špindl a "LOVEní" ve stejnojmenném filmu.

Brzy to bude 10 let, kdy kapela vydala jeden z jejich nejslavnějších hitů "Vloupám se." Píseň vznikla ve spolupráci s Márií Čírovou, původní videoklip má na YouTube přes 12,6 milionů zobrazení.

Nový videoklip je již nyní dostupný ke shlédnutí. Natočen byl v pražské O2 aréně při koncertu v rámci Českého mejdanu s Impulsem. Ve videoklipu jsou záběry ze samotného vystoupení, střípky ze zákulisí a dokonce i pár fotografií.

Videoklip bude od dnešního dne jistě skvělou vzpomínkou na tento den nejen pro kapelu, ale i pro všechny, kteří do O2 arény na mejdan dorazili.

Nový rok teprve začal, a tak se můžeme jistě těšit na všechny hudební novinky i show, které nám v letošním roce tato hudební skupina představí.

Kapela má již nyní na svých webových stránkách naplánovaných několik koncertů.

Témata