Niall Horan vyprodal svůj pražský koncert

Niall Horan vyprodal svůj pražský koncert

V rámci svého jarního turné se popový zpěvák Niall Horan podíval i do Prahy. Ve vyprodané sportovní aréně Fortuna předvedl nezapomenutelnou show, své fanoušky rozezpíval i dojal a hlavně všem opět dokázal, že se na své sólové dráze mezi kolegy z One Direction určitě neztratí. 

files/Fotky ke článkům/Niall Horan/.big/b0a33d6c-0ee1-4198-baf0-251847723716.jpeg

Niall Horan, foto: Archiv Niall Horan

Niall Horan se součástí hudebního průmyslu stal v roce 2010, kdy se společně se Zaynem Malikem, Harrym Stylesem, Louisem Tomlinsonem a Liamem Paynem zúčastnil britské soutěže X Factor. Porota rozpoznala jejich skupinový potenciál a sestavila z nich kapelu, která si následně získala miliony srdcí po celém světě. One Direction koncertovali s velkým úspěchem až do roku 2016, kdy se rozpadli. Horan se nicméně zuřivě vrhl na sólovou dráhu a na kontě má už tři vlastní alba.

V rámci předprodeje Horanova letošního turné si spousta nadšenců z České republiky pořídila lístky do blízké Vídně, než se vůbec dozvěděli, že se podívá i k nám. To následně vyřešili dvěma způsoby: buď si koncert užili v Rakousku, nebo se rozhodli, že si svého oblíbeného zpěváka poslechnou dvakrát, a zakoupili vstupenky i do Prahy. 

Dle pozitivních reakcí ovšem utracených peněz rozhodně nikdo nelitoval. Před samotným nástupem Horana na podium se představilo indie rockové duo Tommy Lefroy, jež si díky své nezávislé dívčí energii zajisté získalo nové posluchače. Předskokanky publikum rozproudily a euforie tryskala všemi směry, než se vůbec rozezvučily tóny první Horanovy písně. Bohatý setlist spolu se zpěvákovým vlídným vystupováním způsobil, že se po skončení celé akce arénu nikomu nechtělo opouštět. 

files/Fotky ke článkům/Niall Horan/.big/890e6a67-b25c-45a7-92c1-be5e1a08850c.jpeg

Niall Horan, foto: Archiv Niall Horan

Minulý rok se Horan v České republice objevil na festivalu Colours of Ostrava. Vzhledem k tomu, jak brzy se k nám po svém letním vystoupení vrátil, věřím, že budeme moct co nevidět očekávat další povedený koncert.

Témata