Nezapomenutelná atmosféra v pražském Foru Karlín s kapelou Simple Plan

Nezapomenutelná atmosféra v pražském Foru Karlín s kapelou Simple Plan

Světově známá pop punková kapela Simple Plan vyrazila na turné The Hard As Rock Tour, v rámci kterého zavítala i do pražského Fora Karlín. Dle slov samotného frontmana se tato populární skupina do České republiky vždy velmi ráda vrací.

Před dvěma lety Simple Plan vystoupili jako předkapela známých Sum 41 v Praze, minulý rok si jejich show mohli fanoušci užít na festivalu Rock for People v Hradci Králové, kde byli jednou z hlavních hvězd. Svůj samostatný koncert v ČR však kapela odehrála naposledy v roce 2016, po několika letech tak opravdu bylo na co se těšit.

Dav fanoušků netrpělivě počítal minuty do otevření bran Karlína a zahájení večerního programu, na který se tak moc těšili. Než vystoupila hlavní hvězda, fanoušky na tu správnou notu naladily hned 3 předkapely. Jako první zazpívala mladá zpěvačka, která si říká AIR YEL, ihned poté kapely Mayday Parade a State Champs, se kterými Simple Plan zahráli společnou píseň "Where I Belong."

S příchodem deváté hodiny večerní byla velkolepá show zahájena. Karlínem se rozezněl křik fanoušků a první tóny hitu "I'd Do Anything."

Následovaly starší fanoušky oblíbené skladby jako "Shut Up!," "Addicted" nebo "Welcome to My Life."

Klasika "Summer Paradise" snad v každém vzbudila i v tomto zimním období letní atmosféru, Karlínem poletovalo několik nafukovacích plážových míčů s logem kapely.

Nebyla by to píseň "Jump," aby všichni neskákali, jako by měl být celý Karlín zbořen.

Mnohé jistě překvapilo, že kapela do svého playlistu zařadila i hudební kousek "Boom!," který doposud na žádné ze zastávek turné nezazněl.

Nechyběla ani tvorba z nejnovějšího alba "Harder Than It Looks," a dokonce krátký mix písní jiných interpretů.

files/.big/423693990_787326596765663_4858468226841586994_n.jpg

Atmosféra při "Summer Paradise" (zdroj facebookový profil Forum Karlín)

Simple Plan se nakonec rozloučili pomalejšími hity "Untitled" a "Perfect." Někteří šťastlivci si z koncertu odnesli nejen vzpomínku, ale i suvenýr v podobě paličky či trsátka.

files/.big/423675045_787326943432295_3779259937865293246_n.jpg

Simple Plan v Praze (zdroj facebookový profil Forum Karlín)

Celý koncert byl plný emocí, někdy však i těch smutných, konkrétně při písni "Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)" reflektující aktuální situaci na Ukrajině.

V úplném závěru kapela prohlásila Prahu za jednu z doposud nejlepších zastávek turné a slíbila, že se do ČR opět vrátí. Nezbývá, než v to doufat a těšit se na další skvělou show, jako byla tato.

Témata