Like-it zakončili své turné v pražském Rock Café

Like-it zakončili své turné v pražském Rock Café

Rock Café - 26.3.2024

Třebíčská kapela Like-it odehrála poslední koncert v rámci svého turné v pražském klubu Rock Café. Fanoušci mohli slyšet největší hity kapely jako NA PATY STOUPÁM či MOJE VŠECHNO, ale také písničku TEPLÁKY od kapely Nightwork.

files/Fotky ke článkům/Like-it Praha 2024/Like-it Praha 2024-12.jpg

Dominik Kříž - Like-it, Foto: Lukáš Zima

Třebíčskou kapelu Like-it můžete znát hlavně díky písničkám jako Nádech či Mrazí, které i dnes neustále rotují v českých rádiích. Kapela má na kontě přes 5 milionů zhlédnutí videoklipu k singlu Nádech a přes 1 milion zhlédnutí u videoklipu k singlu Mrazí. Kapela má za sebou nespočet festivalových i klubových koncertů a v roce 2021 vyšlo její první studiové album s názvem City in the city. 

Jako předskokany jsme na poslední zastávce tour mohli vidět krátce po 20. hodině mladou kapelu echo, která zahrála své písničky jako Insomnie či Šrám. Výběr předskokanů byl pro dnešní večer rozhodně správný, protože fanoušky připravili na hlavní hvězdu večera - Like-it. 

 

files/Fotky ke článkům/Like-it Praha 2024/Like-it Praha 2024-04.jpg

Daniel Marek - Echo, Foto: Lukáš Zima

Samotní Like-it nastoupili na stage krátce po 21. hodině plní energie a nadšení. Není divu, mezi fanoušky samozřejmě viděli známé tváře, které zvládli i pozdravit. Fanouškům v rámci svého tour představili nový merch. Jako přepkvapení večera jsme mohli slyšet známou písničku Tepláky od kapely Nightwork, tentokrát ale v podání přímo Like-it a k lehkému překvapení tento song odehráli přímo skvěle. U písničky Nezáleží mi jsme na podiu mohli slyšet duet zpěváka Dominika Kříže se Sabinou Ulmanovou. Celý koncert působil velmi povedeně a energicky. Níže přinášíme fotografie z celého koncertu. 

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage.