KluciZND odehrají v dubnu svůj největší koncert

KluciZND odehrají v dubnu svůj největší koncert

Největší koncert kapely KluciZND se uskuteční v pátek 12. dubna od 21 hodin. Kromě této mladé kapely se můžete těšit na Sabinu Uxovou, kapelu Siluety či nejlepšího DJ Kanďu. Jak zmínili KluciZND bude to mejdan!

Kluci ZND je čtyřčlená kapela z Nových Dvorů, která hraje vlastní písně. Za sebou mají společné koncerty s interprety Rybičky 48, Civilní Obrana, Jamaron či odehrané turné s kapelou Highland. Rovněž jste tuto kapelu mohli vidět v rámci středečních Koncertů v kapli Vlašského dvora v Kutné Hoře. Tato mladá, ale velmi nadějná kapela, která má plno fanoušků všech věkových kategorií, ráda experimentuje a do pop-punk žánru kombinuje hip-hop, rap a elektronickou hudbu. Nedávno kapela, ve složení Viktor Fiala, Roman Šauer, Matěj Struna a Tomáš Bolech, natočili klip k písni "Aloe Vera", se kterou vyhráli v soutěži Klipárna jako nejlepší skladba.

Na největším koncertě se tak můžete těšit na hity Víme která, Aloe Vera, Jsme lidi a mnohé další.

Na největším koncertě KlukůZND vystoupí i nadějná rockstar z Kolína, Sabina Uxová, která mimo převzatých bangerů hraje i vlastní tvorbu. Dalším hostem bude mladá, pop/rockocá kapela Siluety z Nymburka, která nedávno odjela tour s Divokým Bilem.

A samozřejmě po koncertě se můžete těšit na nejlepšího DJ Kanďa, jehož hudební repertoár je velmi široký od českých písniček až po EDM Dance Music.

Kdo máte rádi dobrou hudbu s vlastní tvorbou tak doražte 12.4.2024 do sálu ve Starých Lázní v Kolíně! Open od 21 hodin do ranních hodin

Témata