Kapela O5 a Radeček zakončila svoji Hory Tour

Kapela O5 a Radeček zakončila svoji Hory Tour

Kapela O5 a Radeček jela Hory Tour, na každou zastávku si přizvala jiného hosta. Frenštát pod Radhoštem byla jejich poslední zastávka Hory Tour. 

23. března 2024 se konala poslední zastávka Hory Tour velmi úspěšné kapely O5 a Radeček.Tentokrát zamířili všichni fanoušci do Frenštátu pod Radhoštem do kulturního domu. Tento večer odstartovali jejich kamarádi, kluci z kapely Highland. Kapela Highland má s kapelou O5 a Radeček dvě skladby: Doufám a Právo žít, ani tyto písně ve Frenštátě nechyběly. Kluci roztančili celý kulturní dům a získali mnoho nových fanoušků. Zahráli nejnovější skladby z alba Synchronicity: Jen tak pro radost, Hotel u nádraží, Crush a spoustu dalších. 

Foto: Lukáš Zima

Kapela Highland 

Kapela O5 a Radeček tak vstupovala na podium před roztančené a rozezpívané publikum. Fanoušci přívítali kapelu velkým povykem a potleskem, s úsměvem na tvářích. Kapela tak opětovaně přivítala své fanoušky a začali písní Bra3, kdy rozproudili veškeré emoce davu, co byl pod podiem. Tuto píseň znali i ti nejmladší posluchači, ostatně, jako všechny písně od ,,Radečků'',  kteří společně s davem zpívali. ,,Radečci" zahráli samé známé písně, jako jsou: Vloupám se, Sex ve sprše, Romantický smyčce. Když zazněla jedna z posledních písní Hory - taneční choreografii znal a tančil celý sál!  Kapela přidala několik přídavků, prý aby oddálila konec této báječné Tour. 

Foto: Lukáš Zima

foto z Roxy 

Foto: Lukáš Zima

foto z Roxy

Atmosféra ve Frenštátě nezklamala a byla důkazem, že Hory Tour byla pro fanoušky, ale i kapelu, nezapomenutelným zážitkem!

Po konceretě se obě kapely s úsměvem a vděčností ochotně fotili s každým fanouškem, co si přišel pro fotku. 

Témata