Je rozhodnuto?! Fanoušci čekají, kdy Dymytry oznámí jméno nového zpěváka

Je rozhodnuto?! Fanoušci čekají, kdy Dymytry oznámí jméno nového zpěváka

Jedna z nejúspěšnějších českých metalových kapel současnosti Dymytry podle všeho už našla svůj nový hlas. To, o čem se v posledních dnech a týdnech mluví napříč celou hudební scénou, se pomaličku stává realitou a posluchači maskované kapely se už nemohou dočkat, až se dozví jméno nového zpěváka. Kdo jím tedy nakonec bude?

Dymytry vznikli před 20 lety a za tuto dobu působení nejen na české scéně stihli vydat celkem osm úspěšných alb. Odehráli stovky koncertů, zúčastnili se mnoha festivalů. Vyprodávali tour jak v Čechách, tak i v zahraničí. Před třemi týdny kapela uzavřela ve vyprodané O2 aréně jednu etapu, kdy se Protheus, vlastním jménem Jan Macků, po dohodě s kapelou vydal svou vlastní cestou (psali jsme o tom zde) a od té doby se spekulovalo, kdo Prothea v roli hlavního hlasu kapely nahradí.

Jak už to u podobných změn bývá, hudební scénou se pomalu nese zatím neověřená odpověď na tuto klíčovou otázku.

Před pár dny se fanouškům znovu dostalo nápovědy, a to přímo od potenciálního favorita na neobsazenou pozici v kapele - Václava Noid Bárty.

Noid už v minulosti s kapelou při koncertech v roli hosta zpíval a není tajemstvím, že ho se zakladatelem a kapelníkem Dymytry Jiřím DYMO Urbanem pojí letitý kamarádský vztah.

Před rokem mimo jiné produkoval píseň Žena z oceli, která byla napsána pro partnerskou dvojici Eva Burešová a Přemek Forejt a v níž se samotná kapela nakonec objevila v roli nečekaného hosta. 

Indícíí pomalu příbývá, ale na oficiální vyjádření kapely si asi ještě chvíli počkáme. Přidáme tedy alespoň svojí trochou do mlýna.

Líbil by se vám Noid jako náhrada za Prothea?

Témata