Božská snídaně s kapelou Highland

Božská snídaně s kapelou Highland

V sobotu 13. dubna od 8 hodin si kapela Highland pro své fanoušky a přátele připravila nevšedně strávené dopoledne. Na rozdíl od koncertů se tentokrát můžeme těšit na speciální brunch, který nám členové kapely připraví. A možná nám i něco zahrají.

Kapela Highland své posluchače stále překvapuje. Vloni si pro své fanoušky připravili narozeninový koncert na lodi, první sraz Highland family, křest klipu v rámci Bítešských hodů nebo vydání první desky a s tím i odjetí tour. Letos tomu není jinak. Kapela hned na začátku roku rozjela WPA Prison Tour po českých věznicích.

Nápad na Božskou snídani s kapelou Highlad vznikl po tom, co se nejmladší člen zúčastnil kuchařské soutěže Prostřeno. Zde předvedl, že umí nejen skvěle zpívat a hrát na kytaru, ale i dobře vařit. Za své kuchařské umění tak získal krásné druhé místo. Největší ohlas ale měl Kubův dezert, na který si psali lidé o recept, a tak kapela začala připravovat akci, kde by posluchači této kapely mohli vidět všechny členy kapely tak trochu jinak, než jak je známe z koncertů.

Kdo budete mít čas a chuť ochutnat Kubův dezert, Vejce benedikt podle Edy nebo legendární kapelní omeletu a další skvělá jídla, tak neváhejte dorazit do Božského Burgeru ve Velké Bíteši. Možná pak kluci i něco zahrají. Kapacita stolů je omezena, a tak je nutná rezervace místa na telefonu 605 088 678.

Témata