BILLIE EILISH ZPĚT V PRAZE!

BILLIE EILISH ZPĚT V PRAZE!

1.6.2025 - O2 Aréna Praha

JEDNA Z NEJVĚTŠÍCH HVĚZD SVĚTOVÉ HUDEBNÍ SCÉNY SE PŘÍŠTÍ ROK VRÁTÍ DO PRAŽSKÉ O2 ARENY, VE KTERÉ PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJNOVĚJŠÍ ALBUM „HIT ME HARD AND SOFT“.

K vydání třetího studiového alba HIT ME HARD AND SOFT, které má vyjít 17. května Billie Eilish oznámila termíny koncertů v arénách, které produkuje společnost Live Nation, v rámci svého turné HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR. Od září 2024 se Eilish vydá na severoamerickou část turné, které potrvá až do konce prosince 2024. Od února 2025 bude turné pokračovat v Austrálii a poté ji čekají koncerty v evropských, britských a irských arénách, které začnou v dubnu a potrvají do konce července. Úplný seznam termínů turné naleznete níže nebo na stránkách billieeilish.com.

Nadcházející album Billie Eilish HIT ME HARD AND SOFT napsala Billie Eilish společně se svým bratrem a dlouholetým spolupracovníkem FINNEASEM, který album také produkoval. HIT ME HARD AND SOFT bude k dispozici na všech digitálních platformách a v rámci pokračující snahy o minimalizaci odpadu a boj proti klimatickým změnám také ve všech fyzických formátech v limitovaných variantách ve stejný den, se stejným seznamem skladeb a za použití 100% recyklovatelných materiálů.

VSTUPENKY OD 1 250 KČ
LIVE NATION KLUB PŘEDPRODEJ OD 2. 5. 2024 V 10:00
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 3. 5. 2024 V 10:00

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage. 

Přečtěte si také

  • Zpěvák SEAL, autor hitů „KISS FROM A ROSE“ nebo „CRAZY“, se vrací do ČR, tentokrát jej uslyší fanoušci v pardubické Enteria aréně
    Zpěvák SEAL, autor hitů „KISS FROM A ROSE“ nebo „CRAZY“, se vrací do ČR, tentokrát jej uslyší fanoušci v pardubické Enteria aréně
    Jedenašedesátiletý Seal, Brit nigerijsko-brazilského původu je díky svému bohatému mahagonovému hlasu jedním z nejosobitějších zpěváků všech dob a svými deseti studiovými alby zanechal nesmazatelnou stopu v popu, R&B, soulu i taneční hudbě. Od roku 1991 prodal více než 30 milionů alb po celém světě, zaznamenal více než 1 miliardu streamů a získal čtyři ceny GRAMMY®, tři BRIT Awards, dvě Ivor Novello Awards a jednu MTV VMA.
  • Tajemstvím zahalené rostoucí hvězdy Sleep Token se vrací do České republiky!
    Tajemstvím zahalené rostoucí hvězdy Sleep Token se vrací do České republiky!
    Po velmi úspěšné loňské tuzemské koncertní premiéře na festivalu Rock for People a měsíc poté vyprodaném sólo koncertě v pražském prostoru ARCHA+ (dříve Divadlo Archa) se fenomén Sleep Token vrací do České republiky. Svůj doposud největší český koncert odehrají 15. listopadu v pražském O2 universu v rámci koncertní série Rock for People Concerts. Jako speciální host vystoupí americká kapela Bilmuri, za kterou stojí Johnny Franck (ex-Attack Attack!). Prodej vstupenek bude zahájen v pátek 3. května od 10:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Všechny informace na www.rockforpeople.cz.
  • TAKE THAT
se v rámci své THIS LIFE ON TOUR podívá do pražského O2 Universum
    TAKE THAT
se v rámci své THIS LIFE ON TOUR podívá do pražského O2 Universum
    Skupina Take That dnes oznámila svůj návrat s velkým koncertním turné, které se uskuteční na podzim letošního roku. Na This Life On Tour se představí trojice Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald. Take That vystoupí poprvé v ČR 16. 10. v pražském O2 universu.