Bejby Tour Oživila Roxy: Sima Přivezla Skvělou Show do Prahy

Bejby Tour Oživila Roxy: Sima Přivezla Skvělou Show do Prahy

Sima Přivezla Svou Ohromující "Bejby Tour" do Pražského Klubu Roxy

files/Fotky ke článkům/Sima-BejbyTour Roxy/Sima_Roxy_2024-02.jpg

Foto: Lukáš Zima

Praha, 14. března 2024 – Dnes večer se pražský klub Roxy stal dějištěm výjimečné události, když slovenská zpěvačka Sima v rámci svého turné Bejby Tour představila svou ohromující show před vyprodaným publikem. Již dva měsíce před samotným začátkem turné byl klub Roxy vyprodaný, což jasně svědčí o obrovském zájmu fanoušků o tento hudební zážitek.

Od 19 hodin se fanoušci shromáždili před klubem vytvářejíce dlouhou frontu plnou očekávání. Od 19:15 měli fanoušci, kteří si zakoupili VIP vstup, možnost se vyfotit přímo se Simou. Ve 20:00 začal hudební doprovod ve formě DJ setu od DJ Lanča, který vyhříval atmosféru klubu. 

files/Fotky ke článkům/Sima-BejbyTour Roxy/Sima_Roxy_2024-04.jpg

Foto : Lukáš Zima

files/Fotky ke článkům/Sima-BejbyTour Roxy/Sima_Roxy_2024-11.jpg

Foto : Lukáš Zima

Krátce po 21. hodině se pak odehrál vrchol večera, kdy Sima vstoupila na scénu s její ohromující show. Celý klub se zapojil do zpěvu Siminých nejoblíbenějších písní a atmosféra dosáhla vrcholu. Její tanečnice byly plné energie a současně perfektně sehrané, což spolu s naprosto famózní choreografií vytvořilo nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné.

Jedním z výrazných zlepšení oproti minulým vystoupením byla kvalita zvuku. Sima si tentokrát přivezla vlastního zvukaře, což se projevilo na skvělé akustice a ještě intenzivnějším prožitku hudby.

Celkově byl večer v klubu Roxy důkazem neustálého rozvoje a zdokonalování Simy jako umělkyně. Je zřejmé, že každá její další show přináší něco nového a že její talent nezná hranic. Fanoušci zůstali nadšení a plní dojmů ze setkání s touto výjimečnou zpěvačkou a charismatickou hudební osobností.

S fanoušky se nemohla rozloučit jinak, než velice oblíbenou písničkou Bejby! Níže přinášíme rozsáhlý fotoreport z celého večera.

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage.