18 let Civilní Obrany na scéně, slavit se bude v Brně!

18 let Civilní Obrany na scéně, slavit se bude v Brně!

Česká punkrocková kapela z Čáslavi, Civilní Obrana, oslavuje osmnáct let své existence. Svůj zatím snad největší koncert v historii při příležitosti oslavy osmnáctin tato čtyřčlenná parta odehraje už 17. 2. 2024 v brněnské Flédě.

Na svém kontě má Civilka zatím 4 alba obsahující desítky singlů, odjeli spoustu koncertů a mají za sebou i turné po boku známých českých kapel jako Mandrage nebo Rybičky 48.

Nebyla by to Civilní Obrana, aby si pro své fanoušky během svého působení na české scéně nepřipravila něco výjimečného. Úspěch si tak získal „projekt“ Šesterák, v rámci kterého kapela odehrála v jediný den neuvěřitelných šest koncertů v šesti různých městech po celé ČR. Minulý rok se Šesterák uskutečnil na vlakových nádražích.

Po loňské vyprodané show v Pražském Lucerna Music Baru míří tato skupina na Moravu. Koncert proběhne v Brně v klubu Fléda a rozhodně je na co se těšit. Nebude se jednat o obyčejný koncert, ale o pořádný mejdan.

Kapela na svém facebookovém profilu představila hosty, a dokonce i gratulanty. Fanoušci se tak mohou těšit na předkapely Štamgasti a Street69. Součástí tohoto večera bude i kamarád kapely Borek známý svou kuchařskou show zvanou Borkova Show. Jako dalšího gratulanta kapela oznámila Petru Chelíkovou, která si mimo jiné zahrála i v jejich videoklipu „Tereza.“

files/Fotky ke článkům/Civilní Obrana/337028252_207944931885317_3774099452604246636_n.jpg

Vyprodaný koncert v Lucerna Music Baru (zdroj facebook kapely Civilní Obrana)

Večer bude rozhodně nabitý a pár lístků je ještě stále k dispozici. Kapela udělá maximum pro to, aby si jejich fanoušci odnesli nezapomenutelný zážitek z této noci. Jistě zazní nejen nejnovější hity, ale i starší kousky pro ty, kteří kapelu podporují od úplných začátků a díky kterým může kapela i dnes po osmnácti letech dělat to, co opravdu umí!

Do koncertu zbývá už jen pár dní. Uvidíme, jaká další překvapení si Civilka pro své fanoušky na oslavu ve Flédě připravila.

O zábavu bude rozhodně postaráno!

Témata